Definitief ontharen

Snel, veilig en permanent!

Heb jij last van harde stoppels, scheerirritaties of misschien wel van ingroeiende haren? Of wil jij gewoon haarvrij zijn en een gladde huid?

Dan is laser ontharen de ultieme oplossing voor jouw probleem!

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste techniek voor laser ontharen op dit moment: een Platina Ice Diode laser. Met een ingebouwd koelsysteem (-15 graden) biedt de laser een pijnloze behandeling.

De Platina Ice Diode laser maakt gebruik van 4 golflengten, dat maakt de laser geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor nauwkeurige en effectieve resultaten. Ook de donkere huid kan met deze laser behandeld worden. Daarnaast is het behandelen van lichte haren en donsharen met deze nieuwste techniek ook mogelijk.

Om te behandelen hoeft er ook maar een stoppel te staan. Een dag voor de behandeling scheren is dus al genoeg, je hoeft je haren dus niet meer te laten groeien.

Omdat ik het belangrijk vind om een optimaal resultaat te behalen voor u als klant, heb ik gekozen voor een Super Power apparaat. Dit apparaat is nog krachtiger dan de meeste lasers op de markt waardoor u nog sneller haarvrij bent!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het gemiddelde aantal behandelingen met deze laser ligt op 5, afhankelijk van een aantal factoren:

  • Hormonen
  • Huid- en haarkleur
  • Pigment in de haren en haarstructuur
  • Huidtype
  • Aantal haarzakjes

De toegepaste laserapparatuur zorgt voor permanente vermindering van haargroei. Haren kunnen zich in de groei-, overgangs- of uitvalfase bevinden. Alleen haren in de groeifase met voldoende pigment kunnen succesvol worden behandeld. Aangezien haren niet allemaal in dezelfde fase groeien zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk.

Behandelzones

Alle lichaamsdelen kunnen onthaard worden. Staat jouw gewenste zone er niet bij? Informeer dan gerust voor meer informatie en de prijzen.

Certificering

Elektrisch + Medisch Europees CE & FDA Goedgekeurd